Умови прокату
Ви вносите
авансовий платіж:
- якщо у нас вперше;
- якщо користувалися нашими послугами;
Вартість оренди буде утримуватися із суми авансового платежу
За тиждень
120 грнЗа 2 тижні:
180 грнКористуєтесь 1 місяць
240 грнКористуєтесь більше місяця, за добу
8 грн- Коли ви повернете річ - ми повертаємо залишок грошей.
- Додаткових і прихованих платежів немає.
- Ми не обговорюємо термін оренди. Ви користуєтеся стільки, скільки вам потрібно
- Просто і зручно
Йогуртниця Moulinex
Йогуртница Moulinex
- Потужність 12 Вт
- 7 баночок для йогурту по 150 г з закручуються кришками
- Маркер терміну придатності на кришках
- Механічне управління
- Автовідключення немає
- Маркери на кришці йогуртниці - для контролю часу приготування
- Час приготування - 8:00
Приготування йогурту:
- незбиране молоко закип'ятити (для приготування йогурту з різними заквасками потрібна різна тривалість кип'ятіння молока від 5 до 25 хвилин)
- остудити, бажано, під кришкою до температури 37-40 градусів
- чистою ложкою зібрати пінку з поверхні молока
- додати закваску, яка містить корисні бактерії (біфідумбактерин сухий, лактобактерин, симбітер ацедофільний, пр.) в молоко
- розлити суміш по банках і поставити їх в йогуртницю не закриваючи їх кришечками, а йогуртницю закрити кришкою (перед установкою баночок в йогуртницю, її слід попередньо прогріти в плині 10-15 хвилин до досягнення робочої температури 40 градусів)
- Через 6-10 годин (спостерігати за утворенням згустку в молочній суміші) баночки необхідно витягти з йогуртниці, закрити кришечками, на яких можна встановити дату кінця використання йогурту, і поставити в холодильник мінімум на 1 годину для зупинки росту бактерій в йогурті і подальшого зберігання продукту .
Насолоджуйтесь високоякісним і корисним продуктом власного приготування (ЗАУВАЖТЕ: БЕЗ БАРВНИКІВ, загусники і КОНСЕРВАНТІВ!)
У міру Вашої фантазії можна додавати для поліпшення смакових якостей йогурту те, що саме ВАМ найбільше подобається - джем, шматочки фруктів, а для діток постарше - родзинки, горіхи. Крім йогурту можна приготувати сирок, залишивши молочну суміш на більш тривалий час в йогуртниці. Коли від згустку відокремиться сироватка, Вам залишиться тільки зцідити її.
Йогурт може зберігатися до 10 днів. Корисно і економно: баночка домашнього йогурту на сніданок. Досить 1 л молока і одного натурального йогурту в якості закваски.
Закваски можна придбати в аптеках, на молочних кухнях, або замовити по інтернету, наприклад на Zakvaski.org.ua або Zakvaski.info
Що ще може знадобитися Вашому маляті? Блендер-пароварка для приготування прикорму, стільчик для годування, щоб малюку було зручно їсти все приготовані корисності! А хто добре поїв, зможе тепер погратися розвиваючим столиком!